فوت و فن های طبخ خورشت کدو حلوایی

به گزارش سهندبلاگ، کدو حلوایی به خاطر طعم شیرینی که دارد می تواند در انواع غذاها استفاده گردد و ترکیب متفاوت و لذیذی را بسازد. یکی از این غذاها که کدو حلوایی عنصر اصلی آن است، خورشت کدو حلوایی است که به راحتی هم درست می گردد.

فوت و فن های طبخ خورشت کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه خورشت کدو حلوایی:

  • مرغ: 4تکه دلخواه (این خورش را میتوانید با گوشت هم درست کنید)
  • آلو: 100گرم
  • کدوحلوایی تکه شده پخته:200گرم
  • رب گوجه فرنگی: 3 قاشق سوپ خوری
  • روغن: 4 قاشق سوپ خوری
  • پیاز: 2عدد متوس
  • دارچین، نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت خورشت کدو حلوایی:

1. یک عدد پیاز را به همراه تکه های مرغ و یک عدد هویج میانه و 3 ساقه کرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج نموده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

2. پیاز دیگررا نگینی نموده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.

3. در نهایت آب مرغ را کنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تکه های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.

4. در هنگام سرو، تکه های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه های کدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.

dorezamin.com: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

pariha.com: پریها: مجله اخبار، سرگرمی، ورزش، فال، پزشکی، سینما، هنر، گردشگری

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 15593

به "فوت و فن های طبخ خورشت کدو حلوایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های طبخ خورشت کدو حلوایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید