چگونه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ای تهیه کنیم؟

به گزارش سهندبلاگ، طرز تهیه و پخت خورشت قورمه سبزی خانگی خوشمزه و مجلسی با گوشت و لوبیا چشم بلبلی ، قورمه سبزی برای ایرانی ها یک خوراک ملّی بشمار میآید و در همه نقاط ایران از آن استفاده میشود . این خوراک قدمتی بین 2000 تا 5000 سال دارد .

چگونه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ای تهیه کنیم؟

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی

  • گوشت گوساله نیم کیلو گرم
  • پیاز 1عدد
  • لیمو عمانی 5 تا 6 عدد
  • لوبیا چشم بلبلی 1/2 لیوان(یا لوبیا چیتی)
  • سبزی خورشت 1 کیلو گرم
  • رب 1قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

  1. پیاز را رنده کنید سپس گوشت را قطعه قطعه کنید تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید و پیاز ها را درون تابه ریخته و تفت دهید کمی بعد که پیاز ها سبک و شیشه ای شد اندکی زردچوبه به آن اضافه نموده و تفت دهید
  2. سپس گوشت خرد شده را بریزید و همراه با پیاز ها تفت دهید وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مرغوب درون تابه ریخته و دوباره با هم مخلوط نموده و تفت دهید
  3. در آخر کار 2 لیوان آب اضافه کنید درب تابه را ببندید و برای مدت زمان 40 دقیقه اجازه دهید تا نیم پز گردد .
  4. لوبیا ها را 2 ، 3 ساعت قبل از آشپزی درون آب ریخته و بخیسانید
  5. سپس آن ها را بصورت جداگانه بپزید
  6. بعد از گذشت 40 دقیقه و زمانی که گوشت نیم پز شد سبزی خورشتی که شامل سبزی های تره و جعفری و گشنیز و شنبلیله و اسفناج میگردد را درون تابه ریخته و با گوشت مخلوط میکنیم
  7. حالا می توانید لوبیا را هم به خورشت خوش طعم اضافه کنید .
  8. در مرحله بعد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از چند جوش لیموهای عمانی را درون خورشت مجلسی بریزید
  9. برای اینکه لیمو خورشت شما را تلخ نکند قبل از اضافه نمودن با چنگال آن ها را سوراخ نموده و درون آب قرار دهید آب را نیز در چند مرحله عوض کنید
  10. اجازه دهید تا خورشت مجلسی با حرارت ملایم کاملا پخته و جا افتاده گردد .

فوت و فن جا افتاده کردن قورمه سبزی

  • در انتهای پخت و وقتی آب قورمه سبزی جمع شد، حرارت را خیلی کم کنید تا خورشت روغن بیندازد.
  • برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی، یک ساعت مانده به سرو، در آن یک قاشق رب انار بریزید.
  • در اواسط پخت خورشت، یک قاشق شنبلیله سرخ و خشک شده به آن بیفزایید.
  • برای اینکه خورشت قورمه سبزی خوب جا بیفتد، به زمان بیشتر و دمای خیلی کم احتیاج دارد.
  • برای بهتر شدن مزه خورشت از آب قلم گوساله بهره ببرید.
  • شنبلیله نباید زیاد باشد، چون باعث تلخ شدن قورمه سبزی می گردد.
  • برای جلوگیری از تلخ شدن خورشت، لیمو عمانی ها را از وسط نصف نموده، تخم آن ها را بیرون بیاورید و بعد به خورشت اضافه کنید.
  • اگر خورشت قورمه سبزی تلخ شد، بنا به مقدار خورشت، یک یا چند سیب زمینی در آن بیندازید و هنگام سرو آن ها را بیرون بیاورید.
  • هنگام خاموش کردن شعله، می توانید چند تکه یخ کوچک به خورشت اضافه کنید تا روغن خورشت روی سطح آن بیاید.

منبع: قندپهلو

Follow us: @ghandpahlu-com on Twitter

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: شفقنا اقتصادی
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 11130

به "چگونه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ای تهیه کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه ای تهیه کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید